搜尋
  • PPP

【日日坐Office嘆冷好正斗? 】

唔好以為日日坐響Office, 做冷氣軍師好嘆好舒服。一般Office都係中央冷氣,好多窗睇得唔開得; 大熱天時,好多大廈管理處為咗慳冷氣💲💲 ,將鮮量校到最低(因為太多鮮風,佢哋要用多啲冷氣)。如果你發現個Office越坐越凍⛄️⛄️,就好大機會冇乜鮮風啦。


冇先鮮風點?空氣不流通囉。你隔離位同事呼出嚟嘅空氣,轉頭就俾你或者其他同事吸入啦; 因此,有其中一個病,就好快傳染到其他人去。另外, 如果Office好少洗冷氣或冷氣喉,日頭開冷氣夜晚閂冷氣,交替的又熱又凍,又濕又乾,會滋生大量細菌同黴菌🤢🤢

為咗保障健康,點可以唔擺一部PPP空氣淨化機喺位度。自己病咗事小,將啲病菌帶比屋企人就大件事。

而家,病毒在菌周圍漂浮,最好選用藍色嘅殺菌濾芯。PPP獨特的藍色KILL VIRUS殺菌濾芯,不僅採用了醫生推薦的HEPA,還加入本地大學科研的殺菌配方,確認有效滅殺甲型流感、手足口及麻疹病毒,更有效滅殺冠狀病毒(MERS)。相比坊間同類型產品,PPP的潔淨空氣輸出率Clean Air Delivery Rate (CADR) 達到卓越級別。


💯PPP空氣淨化機可以在短時間內過濾細微至0.003微米嘅懸浮粒子,包括细菌病毒污染物 。如減低家人中招受感染嘅機會,❤️守護你及家人嘅健康! #PPPAirPurifier #PPP空氣淨化機 #PM2.5 #徹底淨化家居 #空氣淨化機 #藍色濾芯 #KVFilter

4 次瀏覽
 

PPP 空氣淨化機

(852) 3488 7384

  • Facebook

©2017 by Green Breeze Limited.