搜尋
  • PPP

通識科 - 掃地會揚塵嗎?

不論使用掃地機械人、吸塵器或掃把掃地,是會揚起地上的麈,尤其是掃地機械人,掃地後至少須等待約1.5小時後,揚塵濃度才出現穩定下降趨勢。 打掃完,揚塵濃度完全下降後,最終室內空氣質素會比打掃前更好✨✨。 若怕短暫使PM2.5濃度竄升就不打掃,反而會使室內不斷累積過敏原。打掃時,最好帶上口罩,同時啟動PPP空氣淨化機,咁就唔怕吸入掃地時掃起既PM2.5。

PPP 係一部有醫療認証,並有美國AHAM 效能認證嘅空氣淨化機,佢嘅技術仲🏆榮獲香港工商業獎 - 科技成就獎。係信心保證。 💯PPP空氣淨化機可以在短時間內過濾細微至0.003微米嘅懸浮粒子,幫你過濾空氣中有可能危害你的健康嘅污染物,如PM2.5、甲醛,同致敏源,並殺除依附喺濾芯表面嘅細菌病毒,減低家人中招受感染嘅機會,守護你哋嘅健康! #PPPAirPurifier #PPP空氣淨化機 #PM2.5 #掃地機械人 #徹底淨化家居 #空氣淨化機

0 次瀏覽
 

PPP 空氣淨化機

(852) 3488 7384

  • Facebook

©2017 by Green Breeze Limited.