搜尋
  • PPP

飲湯可以去除入咗肺𥚃嘅PM2.5?


常聽人說,飮什麼無花果湯水、吃什麼木耳之類的食物可以清除肺中嘅PM2.5 及霧霾,這是不正確的。我們吃的食物,是通過消化系統進行消化吸收,而可吸入空氣中的汚染物,如PM2.5,是通過鼻腔進入了呼吸道,二者沒有任何交叉關係。 多喝潤肺的湯水可以改善因污染而引致咽喉、呼吸道不適的狀況,⚠然而,吸入了身體的污染物就無辦法可以清除了。 咁點算⁉️當然係預防勝於治療啦。快D用PPP空氣淨化機啦。 💯PPP 空氣淨化機嘅獨濾有藍色KILL VIRUS 殺菌濾芯, 係大學的科研成果,可以殺除中東沙士病毒,並 已經通過測試有效殺除甲型流感病毒、 腸病毒 、手足口病毒 及麻疹病毒, 效果高達99.999%! 💯PPP空氣淨化機可以在短時間內過濾細微至0.003微米嘅懸浮粒子,幫你過濾空氣中有可能危害你的健康嘅污染物,如PM2.5、甲醛,同致敏源,並殺除依附喺濾芯表面嘅細菌病毒,減低家人中招受感染嘅機會,守護你哋嘅健康! #PPPAirPurifier #PPP空氣淨化機 #PM2.5 #飮潤肺湯 #徹底淨化家居 #空氣淨化機

3 次瀏覽
 

PPP 空氣淨化機

(852) 3488 7384

  • Facebook

©2017 by Green Breeze Limited.